lørdag den 31. marts 2012

tirsdag den 27. marts 2012

Hemslöjd når det er bedst - nemlig, når det er hjemmelavet...

Jeg elsker, når min mand sidder og snitter. Jeg synes, det er super hyggeligt, og så er det bare fantastisk, når der kommer brugbare produkter ud af det. Se bare nedenstående:
Følgende er under udarbejdelse: Et stort frugtfad, to smøreknive, en stor ske, en lille skål og en rangle til Aksel. Ihh, hvor er han bare dygtig min dejlige mand.

søndag den 25. marts 2012

Snart 5 måneder - hvor tiden flyver!

Hold da helt op hvor tiden går! Om under én uge er Aksel 5 måneder gammel. Kan slet ikke forstå, hvor tiden er blevet af... Fløjet og forsvundet er den. Men sikke dejlig den tid har været... Og sikke stor Aksel er blevet.
Godt, der endnu barsel nogle måneder frem!

onsdag den 21. marts 2012

Sneak peak

Jeg er i fuld gang med at ordne vores bogkasser, som skal op i den nye lejlighed. Her ser I lidt af projektet...







Glæder mig til at viser Jer det færdige resultat.

mandag den 19. marts 2012

Loppe-lækkerier

I går var vi en tur på Det Blå Marked sammen med min veninde. Og jeg kom hjem med disse herligheder:
- Sølvbestik, to tårnet "Fransk lilje", 8 gafler, 2 stegegafler, 1 sovseske, 1 teske og 1 serveringsske til 10 kr. pr. del.
- Lille Poyal Copenhagen Musselmalet underkop til 10 kr.
- To små sideskåle i grøn fra Royal Copenhagen Musselmalet til 40 kr. stykket.
 Herudover købte jeg nogle gamle Anders And blade, der skal bruges til et projekt i påskeferien.

Alt i alt en dejlig tur, hvor jeg fik skudt min samling af sølvbestik rigtig godt igang.

lørdag den 17. marts 2012

Stofkup

Da vi i dag var ude at køre tur, kom vi forbi et privat loppemarked... Det i sig selv er jo fantastisk. Men toppen er alligevel, når man gør et godt kup. Og dét gjorde jeg. Kom hjem med disse to skønne sæt voksen sengetøj (både dyne- og hovedpudebetræk). De er begge ganske velholdte, om end Bamse er lidt falmet.



tirsdag den 13. marts 2012

Første strikkeprojekt færdigt

Så blev jeg endelig færdig med mit allerførste strikkeprojekt - lettere forsinket af bl.a. vores flytning. Men nu pryder denne gule pude vores sofa... Og så har jeg købt en til at lave en mørkeorange og en flot grøn magen til.

onsdag den 7. marts 2012

Vi flytter ind

Nu er vi efterhånden kommet godt på plads - og det primære der mangler er gangen og at få noget op på væggene. Når det er sket, kommer der en masse billeder af vores nye hyggelige hjem. Vi er allerede faldet rigtig godt til, og vi er rigtig glade for at bo her - både for lejligheden og for byen. Apropos sidstnævnte, er det indtil nu blevet udnyttet til fulde, at vi bor i gåafstand til alt: Bager, slagter, torvet (onsdag og lørdag er der torvedag), flere genbrugsbutikker, centeret og alt muligt andet. Dejligt!
Her følger et par billeder af flytterodet, som det så ud... (Godt der atter går nogle år, før vi igen skal rykke teltpælene op).




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...