torsdag den 27. september 2012

Nedtælling: Snart kun 2 måneder til julen begynder.

I min verden starter julen den 1. december, eller første søndag i advent, hvis den falder før den første. Det er uden tvivl min absolutte favorit tid på året. Jeg elsker hyggen, pynten, stemningen, bagningen, maden, gaverne - ja, det hele. I min verden er stress og jag det, jeg forbinder allermindst med juletiden - det er tværtimod den tid på året, hvor jeg bare slapper af og nyder. Nyder livet, familien/vennerne og samværet!

Det er derfor med stor glæde, at jeg kan konstatere - at der snart kun er to måneder til julerierne for alvor begynder! Det bliver så dejligt, og jeg glæder mig vanvittigt til for første gang at pynte op i vores nye lejlighed. Jeg går dog allerede igang med juleforberedelserne i november - det gælder bl.a. mht. at lave julekort, julegaver og planlægge diverse hyggeaktiviteter mv. Og så blev årets decemberplan for vores lille hjem allerede lavet tilbage i august. Så vi (mest mig!) er klar.

Jul, jul, jul...!

2 kommentarer:

 1. Ja, det er skønt det snart er jul. Jeg har lige talt pakkekalender-gaver op, og mangler ikke mange for at være færdig, det bliver fantastisk at se ungerne kigge i strømpen hver morgen! - JULEN ER BARE EN SKØN TID!!

  SvarSlet
  Svar
  1. JA, den er SÅ SKØN!

   Og tak for sidst, det var super hyggeligt!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...