lørdag den 1. december 2012

Årets dekorationer

Så stod der endelig den 1. december på kalenderen. Efter i månedsvis at have været i julestemning, er resten af landet nu også med på galejen - herligt. Dagen i dag har, som det står i vores decemberplan, stået i konfektens tegn. Vi har lavet havregrynskugler, kokoskugler, kokosbidder, brændte mandler og marcipanguf. Det er blevet lavet sammen med nogle skønne venner, så der er blevet hygget, sludret, prøvesmagt og julet til den helt store guldmedalje. I morgen skal jeg på julemarked, mens husets tre mænd bliver hjemme og hygger.

En af de helt store ting ved den første december, er at tænde årets kalenderlys, og i morgen adventskransen. Herhjemme ser de sådan ud i år:Som det ses, er det de klassiske julefarver (rød, grøn og hvid), der dominerer sammen med et naturtema. Jeg elsker at bruge ting, der er fundet i naturen og jeg synes det giver den rette jule-nostalgiske stemning, som jeg elsker.

Glædelig 1. december til alle!

2 kommentarer:

 1. Flotte dekorationer, er ret vild med dine kalender dekorationer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, er også selv godt tilfreds med dem:-) Synes det er meget sjovt med 24 små lys i stedet for det klassiske kalenderlys.

   God aften,
   Sidsel.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...