søndag den 31. august 2014

Haveglæder #1

En af de absolut bedste ting ved nu at eje egen have, er alle de muligheder, der er. Med det fantastiske sommervejr vi har haft i år, er haven flittigt blevet brugt til både leg, hygge og afslapning. Der er allerede nu en god beplantning, så vi altid har mulighed for både at nyde solen og søge skygge. 

Fordi der var (og er) så mange ting, vi skal have ordnet inde i selve huset, havde vi besluttet, at lade have være have. Det er nu ellers ingen hemmelighed, at noget af det vi glæder os til allermest ved nu at have købt hus og have, netop er havelivet. Men de indre rammer skal være på plads først. Så i denne sæson måtte haven bare stå. 
Det har fungeret, selvom vi ofte har haft kløe i fingrene for at komme ud og få jord under neglene og for alvor gå igang med en planlægge vores fremtidige have. Men det kan vi så se frem til næste år… Og det bliver dejligt!

Grønne planter og blå himmel har været det, vi har set mest til i vores have denne sommer.

Græsset vidner om at der allerede i starten af juni var godt blus på solen. Her er Aksel på vej ned i haven og holde eftermiddagspicnic. Og som man kan se - sommerens foretrukne fodtøj hos husets yngste har været gummistøvlerne.

Friske ærtet, kiks, rosiner og vand.

Vi elsker friske ærter og der blev spist en del af dem mens sæsonen var.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...