tirsdag den 8. maj 2012

Kender i det her...?

Jeg var for nylig hjemme hos min mormor, og frem fra gemmerne fandt vi dette håndarbejde (der vist nok hedder, at Orkidere?!):
Kender I det? Jeg synes, det ser ret cool ud, og vil uden tvivl kaste mig over det en dag. Lige nu har jeg vist rigeligt andet at se til...

7 kommentarer:

 1. Ja da Sidsel, det er Orkis. Måske vi skal lærer hinanden det til næste Krea-weekend. Jeg hat prøvet det for mnage år siden.
  Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Super idé Anne, den er jeg med på! Synes, det ser super fedt ud, så det kunne da være fedt at prøve:)
   Forresten, skal du ikke have oprettet dig en blog?!

   Slet
 2. Jeg har for mange år siden arvet min farmors orkis nåle, en i plastic og en i ben. Kan huske hun sagde: Hvis du ikke kan "kaste" nålen ind i løkken, så får du ALDRIG lært at orkere. Godt så, jeg aner ikke hvad hun mente med at kaste nålen, så jeg får det vist nærmest aldrig lært, eller er vi flere der skal sætte os sammen ????

  Mange hilsner fra Joan M.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hen Joan,
   Hvor i landet er du fra?
   Mvh. Sidsel.

   Slet
  2. Hej igen.

   Jeg bor syd for århus, så vores fællestimer er nok ikke lige om hjørnet. For nogle år siden besluttede jeg mig for at jeg skulle lære at kniple, DET ER SVÆRT, men nu kan jeg og synes det er hyggeligt. Så orkis må bestemt være det næste. Hilsen Joan M

   Slet
 3. Her er en kort vejledning til orkis http://www.perleriet.dk/orkis/Vejledning%20i%20orkis.html

  Jo måske skal jeg have en blog, men vil lige prøve det af arbejdsmæssigt når OUH bloggen kommer rigtigt igang. Så vil jeg se om jeg bliver inspireret til det. Hvem ved. Måske er den allerede oprettet, for det skal man vist for at kunne komme med kommentarer her. Men den er ikke aktiv endnu, da jeg ikke skriver på den eller har konfigureret den. Så Unknown det er indtil videre mig (Anne)

  Åh ja knipling, det vil jeg gerne igang med igen.

  SvarSlet
 4. Så Sidsel nu er jeg klar til at lære orkis, har i dag købt en orkis-skytte;-)Anne

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...