Mandag: Koteletter i fad m. ris og grønt
Tirsdag: Pestofrikadeller m. ovnfritter, grønt og pestodressing
Onsdag: Tunmousse og rejecocktail m. grovflütes
Torsdag: Frisk fisk m. nye kartofler, grønt og grøn
dressing
Fredag: Koldskål m. kammerjunkere og ristede havregryn /
dessert: friske jordbær m. matilde
Lørdag: Grille pølser og flæsk m. broccolisalat og groft
brød
Søndag: Krydrede bøffer m. frisk grøn salat, dressing og
bruchetta på groft brød
Morgenmad: Yogurth og koldthævede boller hjemmelavet smøreost, honning,
jordbærmarmelade
Frokost: Grovpitabrød m. skinke, ost, tun, avocado, salat,
dressing
Guf: Knækbrød, smoothies m. banan, ananas og jordbær
mums, det lyder bare så lækkert... kan jeg ikke lige komme forbi hver dag og spise med.
SvarSletJeg må vidst hellere til selv at komme igang med den der madplan til ugen der kommer.