søndag den 6. februar 2011

Klar, parat, start

Så er det vist på tide, at jeg får skudt min blog igang med mit første indlæg her. Jeg er helt ny i bloggens verden, så det er med spæde skridt, jeg kaster mig ud i det.
Idéen med bloggen er, at man som læser får mulighed for at følge med i de forskellige boligprojekter jeg kaster mig over side om side med mine øvrige nostalgiske sysler. Endvidere skulle bloggen med tiden gerne blive et samlingssted for indretningsinspirerende billeder og links til diverse online boligbutikker og -blogs.


Hvilken stil?
Jeg elsker indretning og nostalgi, hvorfor de dominerende træk ved vores boligstil er hygge, historie og farver. Hygge fordi det er afgørende for mig at jeg føler mig vel tilpas og at mine gæster gør det. Historie fordi møbler, brugsting osv. der har nogle år på bagen, har så meget mere sjæl. Og farver fordi det skaber stemning og glæde.
Men det er ikke kun i forhold til min indretning jeg hylder det nostalgiske. Det gør jeg også i køkkenet og elementvis også i min generelle livsførelse, hvor min mand og jeg vægter nogle af de gamle dyder som samhørighed, enkelthed og funktionalitet. Dette følger der mere om i et senere indlæg.


Men hvem er jeg så?
Jeg hedder Sidsel, er 24 år gammel og snart uddannet cand.mag. i historie. Sammen med min mand drømmer jeg om at finde et hyggeligt hus på landet, hvor der er god plads omkring. Så får han mulighed for at udfolde sine sløjdfærdigheder og jeg får mulighed for at lave kreative boligprojekter. Derfor bliver bloggen her, sammen med en hjemmeside vi har planer om at oprette, et billede af vores liv: Livet på landet i nye klær'.


Jeg håber, du vil følge bloggen her som fast læser. God fornøjelse.


- Sidsel

3 kommentarer:

 1. Hej Sidsel.

  Tak fordi du vil følge min blog, har også lagt mig som følger hos dig.
  Skal nok få lagt et link til din blog, det vil sige at jeg gør sådan, så du kommer frem sammen med de andre jeg følger, er det okay?
  Glæder mig til at følge dig.
  Knus Fra Susi

  SvarSlet
 2. Hej Susi.
  Det er bare helt i orden, tusinde tak for din hjælp. Det er bare så rart, når folk der kender til noget, som er nyt for en selv, vil hjælpe:)
  God søndag,
  Sidsel.

  SvarSlet
 3. Tusind tak fordi du har lyst til at deltage i min give away og følge min blog. Der ser også rigtig hyggeligt ud hos dig, så jeg melder mig som fast læser og glæder mig til at følge dig:-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...