tirsdag den 7. august 2012

Rødbedetid

Jeg har aldrig spist rødbeder i syltet form og er først for relativt nylig begyndt at spise dem i madlavning. Men jeg vil sådan set gerne spise det og kunne lide det, så hvad gør man? Sylter nogle efter gode gammeldags principper. Nu står disse glas i spisekammeret og venter på at blive spist. Glæder mit til at smage på de hjemmesyltede sager!



Det var en rigtig hyggelig mini-syltedag sammen med min mor og mormor - og Aksel selvfølgelig.

2 kommentarer:

  1. Jeg har lige lavet hjemme-lavet mamelade. Både jordbær og jordbær/rabarber mamelade blev det til. Er os lidt stolt - man er helt sådan husmor-agtig ;-) ha ha

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, her er der også meget husmor over barslen - men synes det er dejligt:) Vi lavede også marmelade for nogen tid siden, men det er næsten allerede spist... Må hellere igang igen.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...