torsdag den 3. januar 2013

New look: Make-over af blog!

Så blev den (endelig) færdig. Min julegave til mig selv var den tid, det ville tage at give bloggen en ordentlig make-over. Har igennem længere tid haft lyst til at ændre udtrykket, så det blev mere mig, mere lyst og imødekommende - og ikke mindst så billederne ville blive mere fremtrædende. Jeg synes, det er lykkedes og jeg er rigtig godt tilfreds.

Jeg er især glad for min nye header. Dels fordi skrifttypen er så meget mig (de nostalgiske skråskriftsinspirerede bogstaver) og dels fordi det er mit yndlings retrostof, der ligger farve til. Jeg har ladet de grønne farver gå igen hele vejen igennem, mens den gule farve er ændret til orange på resten af bloggen. Jeg elsker grøn, så det var en selvfølge, at den skulle være dominerende. Den orange er derimod et aktivt tilvalg jeg har gjort, fordi jeg synes den giver den grønne godt modspil, men også fordi den for mig indikerer retro.

Bloggens nye smarte look var dog aldrig blevet realiseret uden hjælp fra Anne Sofie, og jeg vil derfor benytte lejligheden til at sige:
"Mange tusinde tak for rigtig god og hurtig hjælp! For vejledninger der var nemme at følge og ikke mindst for at lave min header om til en brugbar fil. Tak!"

Men altså, jeg er jo nysgerrig, så fortæl mig hvad I synes?6 kommentarer:

 1. Ih ja, det synes jeg da rigtig nok rigtig godt om:-)
  Meget mere "ro" på bloggens look.
  Ser så fint ud:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker:) Det er dejligt at høre - og blive bekræftet i at det ønskede er lykkedes.
   Håber, det går godt med mavsen!

   Godt nytår:)

   Slet
 2. Det ser total god ud og det er meget nemmer at læse, det du skriver :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh, det er godt at høre. Og kan jo kun give dig ret. Synes den gamle baggrund var hyggelig, men ikke fremmende for læsevenligheden.

   Godt nytår:)

   Slet
 3. Hej jeg syntes det er blevet super fint, går også med tanken om at lave lidt om på min side, men det der med tiden ;-) ha en dejlig dag. kh Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, er så glad for det. Det er bare også dejligt med lidt fornyelse engang imellem...

   God dag,
   Sidsel.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...