tirsdag den 27. januar 2015

Barnedåb #2 - Tøjønsker

Som det gjorde sig gældende med legetøjet, må jeg desværre også sande, at det ikke ligefrem er tøj, Johannes kommer til at mangle. Vi har gemt alt Aksels, netop fordi vi vidste, vi gerne ville have flere børn, så ja, der er rigeligt. Konsekvensen af det, havde jeg ikke lige tænkt på - at jeg jo så ikke behøver at købe en masse nyt. Men købelysten er der jo stadig, så what to do? 

Vi er enige om, at Johannes selvfølgelig også skal have lidt nyt og ikke kun iklædes arvetøj fra storebror. Men for at mindske det lidt, har vi besluttet i stedet at købe mere lækkert kvalitetstøj og netop noget af det, vi også drømte om til Aksel, men som vores pengepung dengang ikke kunne bære. Det er da også netop det, der præger de tøjønsker, som står på ønskesedlen til barnedåben. Udover tøj i størrelse 74 og op i mærkerne Katvig, GRO, FUB, Hollys og Wheat samt Vogelein regnbukser med fødder, har vi skrevet flere ønsker på fra både mormor.nu og astaogalfred.dk:


Fra mormor.nu ønsker vi os gamacher, tophue, cardigan, benvarmere og striktrøje (alle billederne er fra www.mormor.nu)

Fra astaogalfred.dk ønsker vi os bomuldsbukser, benvarmere, shorts, bukser og cardigan (alle billederne er fra www.astaogalfred.dk)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...