torsdag den 29. januar 2015

Mere personlighed på bloggen

Jeg har igennem længere tid tænkt over, hvorfor jeg stoppede med at blogge kontinuerligt. Til at starte med var jeg overbevist om, at det hang sammen med manglende tid pga. huskøb, graviditet og hverdagen. Men hen over julen og nytåret, hvor vi herhjemme gjorde status over året, gik det op for mig, hvad en af hovedårsagerne var til nedprioriteringen af bloggen. Jeg har behov for mere personlighed i indlæggene. 

Da jeg i sin tid startede med at blogge, var det bl.a. fordi, jeg gerne ville holde mig selv op på at være kreativ. Det vil jeg fortsat gerne, men meget andet er kommet til i mellemtiden. Ikke mindst vores to sønner, fuldtidsjobs og et hus. Mit liv og perspektiv har ændret sig og nu ændrer bloggen sig også. Der vil fremover være mere Sidsel i indlæggene. De vil i højere grad handle om det, der optager mig og de tanker, jeg gør mig. Vi er blevet en familie, der skal have alle strenge til at spille sammen: Børn, fuldtidsjobs, hus, transport, familietid, venneforhold og øvrige interesser. Og det er noget af det, der interesserer mig allermest - at få alle ender til at nå sammen. Det vil derfor komme til at være noget af det, bloggen også vil handle om. For der vil fortsat være alt det, der hele tiden har været: Kreative indslag, nostalgi og loppelækkerier.

Jeg vil gerne dyrke skriveriet noget mere og bruge tid på nogle indholdsrige indlæg omkring mine og vores overvejelser vedrørende familielivet: Hvordan skal vi prioritere, hvordan sikrer vi at videregive de (for os) rette værdier til vores børn, hvordan bliver vi mere økologiske og bæredygtigt bevidste, og hvordan finder vi tid til det hele. For er der noget, vi for alt i verden vil undgå er det stress. Der har vi været og der skal vi ikke tilbage til. Det er sikkert! Så vi ved at vores valg afføder fravalg.

Ønsket om at ændre eller udvikle bloggens indhold, tror jeg, primært hænger sammen med, at vi nu har alle de store ting på plads. Vi ved, hvor vi skal leve og bo, vi har begge jobs, vi er glade for og vi har to dejlige sønner. Det er derfor naturligt for os at bruge krudt på at udvikle på det, vi har. Og det mentale overskud hertil er også vokset proportionelt med at brikkerne, er faldet i hak. På nogle punkter ved vi godt, hvor vi gerne vil hen, men på andre skal vi først nu til at finde ud af det. I den proces håber jeg, at bloggen kan blive et godt værktøj. Jeg tænker mere over tingene, når jeg skriver om dem og jeg får nemmere ved at se nuancerne.

Blogland er fortsat en givtig inspirationskilde for mig. Nu godt suppleret af Instagram. Jeg håber derfor, at min udvikling af bloggen med tiden kan blive en inspirationskilde for andre og hvem ved, måske også et sted med gode debatindlæg. Jeg synes selv, det er rigtig interessant at læse om andre familiers valg og prioriteringer, så det ville da glæde mig, hvis andre kunne finde inspiration her hos mig.

Det bliver spændende og jeg glæder mig til, at der kommer mere af mig i indlæggene, selvom det på nogle punkter også bliver grænseoverskridende i den grad at dele ud af sig selv.


2 kommentarer:

  1. Spændende. Glæder mig til at følge mere med :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det lyder godt - dejligt du også vil følge med her hos mig… :-) Og tusinde tak for dit mailsvar.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...