søndag den 24. november 2013

Aksels legekøkken

Aksel fyldte i slutningen af sidste måned 2 (!!!) år. Det er på en gang fantastisk og uvirkeligt - nu har vi haft vores "lille" guldklump i to år… Han er vokset rigtig meget det sidste halve år - især er  hans sprog med lynets hast blevet meget forståeligt og der kommer dagligt flere ord på (senest hans udgave af "kaffeslabberads", der mest af alt lyder hen ad "kaf'sla'ba'sla's"). 
Fødselsdagen blev fejret i to omgange. På selve dagen holdt vi fri sammen med ham og havde en hyggelig formiddag fyldt med leg. Om eftermiddagen tog vi ned til mine forældre, hvor også Aksels to oldemødre kom. Så var der boller, lagkage, æblekage og varm kakao. Det var en skøn dag i et roligt tempo. Den efterfølgende lørdag var der mere gang i den, da hele min mands familie kom og vi var 12 mennesker samlet i lejligheden. Der var halloweentema og gæsterne var selv med til at lave kager og pynt - en rigtig vellykket dag, hvor snakken gik lystigt mens der blev produceret. 
Den heldige fødselar fik de mest fantastiske gaver - intet mindre. Ladcykel, tøj, sko, rytmebox, Duplo, bog, Bamse-bamse og ikke mindst et legekøkken snedkereret af far og malet og indrettet af mor. Det var rigtig dejligt, at give ham en hjemmegjort gave, ikke mindst fordi han blev rigtig glad for det selvfølgelig! Nu er der i brug hver dag…Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...