torsdag den 10. april 2014

Genoplivningen af en blog

Der har efterhånden været flere udfald ud på bloggen - af variabel karakter og længden. Dette har været et af de længere… Og som de andre gange, er det fordi, virkeligheden har overhalet både indenom, udenom og lige hen over. Der er sket en masse i mit og familiens liv siden der senest var et oplæg her på bloggen. Vi har holdt en dejlig og rolig jul i familiens skød, hvor vi for første gang oplevede Aksels fulde forståelse af det med gaver og at der er noget inden i dem, der er til ham. Det var fantastisk at opleve! Det er også blevet et nyt år - nu skriver vi 2014. Og så, ikke mindst, har vi overtaget nøglerne til det mest fantastiske sted i verden. Stedet der skal danne ramme om vore liv og hjem i de næste mange, mange år. Der hvor vi skal skabe, leve og bo. Det er helt fantastisk! Både huset og den ro, det har givet, at vi nu har fundet det sted, der skal være vores børns barndomshjem. 

Vi er flyttet på landet, med åbne vidder og marker som nærmeste nabo. Her er frisk luft, og vi mærker på daglig basis, hvordan årstiden udvikler sig og det lune forår forhåbentligt snart nærmer sig. Vi har haft fuldt fokus på huset, men der er stadig nogle større projekter. Den ene stue skal have komplet make-over og det nuværende soveværelse skal bygges om til to værelser. Til sommer. Lige nu skal vi også nu vores have, nemlig. Der vokser en masse forskelligt. Buske, træer, blomster, ukrudt, bunddække og meget andet. Jeg glæder mig til at lære det hele at kende og til at rykke rundt, plante nyt, pynte og skabe stemning. 

I takt med de at de lyse timer bliver flere og vi lærer vores nye hverdag at kende, håber jeg, der atter kommer mere liv her på bloggen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...